Hur gör man?

Bra fråga, här upptäck svaren på alla dina frågor om gel blasters här på vår omfattande "Hur gör man?"-sida. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren entusiast, har vi samlat en skattkista av information för att hjälpa dig att maximera din upplevelse med dina gel blasters.

Gel kulor

Steg-för-steg guide

1. Fyll en behållare generöst med rent vatten.

2. Placera gel kulorna i behållaren med vatten. En liten mängd kulor räcker eftersom de expanderar betydligt.

3. Låt Gel kulorna ligga i vattnet i ungefär 3-5 timmar. Helst över natten. Om de inte expanderar tillräckligt kommer de inte att fungera.

4. När kulorna har expanderat fullständigt, använd en sil för att tömma överflödigt vatten. Gelblastern kan skadas om det finns överflödigt vatten kvar bland kulorna.

Redo att användas

Förvaring av Gel kulor

Förvara gel kulor på en sval, torr plats borta från direkt solljus, förvara gel kulorna dränkta i vatten. Om de torkar ut, kan de blötläggas igen, men för bäst prestanda rekommenderas en färsk förberedelse.

Gel blaster

Användning av gel blaster

Montera din gel blaster enligt tillgivna instruktioner. Använd alltid skyddsglasögon. Rikta aldrig gel blastern mot ansiktet, och använd endast våra gel kulor och följ gel kulors instruktioner för att undvika skador. Använd lämpliga kläder och skyddsutrustning.

Förvaring av gel blaster

Efter användning, rengör din gel blaster och förvara den på en torr och säker plats. Avlägsna batterier om blaster inte kommer att användas under en längre tid. Förvara gel blastern på en säker plats, otillgänglig för barn och obehöriga.

Klicka här för att komma till en video-installationsguide för just din gel blaster.

FAQ

Var kan man köpa Gel Blaster?

Upptäck Vunja.se – Sveriges topp destination för Gel Blasters! Vi finns hos tusentals privatpersoner runt om i Sverige och med en leveranstid på 2 arbetsdagar kan din gel blaster vara hos dig redan imorgon! 📦

Vad är en Gelblaster?

Vi, Gellyfun är Sveriges största försäljare av Gelblasters.
Gelblasters är nya, revolutionerande vattenpistoler som avlossar giftfria, miljövänliga och biologiskt nedbrytbara Gel kulor. 

Är gelblaster kul?

eh, JA! Gel blasters är en rolig och trygg lekupplevelse som uppmuntrar till utomhusaktiviteter, social interaktion och kreativitet tillsammans med vänner och familj.

Vad avlossar Gelblasters?

Våra Gelblasters avlossar Gel kulor som är giftfria, miljövändliga och biologiskt nedbrytbara. Dessa används som ammunition i våra produkter & är säkra för människor och miljön!

Vad är det för åldersgräns på Gel Blaster?

Gel blasters är inte ålders begränsade som produkter som Airsoft, paintball mm. Det som bestämmer detta är anslagskraften, vilket våra Gel blasters understiger. Alla våra Gel blasters har gått igenom ett flertal tester (bland annat för våra CE-märkningar) av Uonecn som godkänner vår produkt som en leksak & är därav inte åldersbegränsad.

Gör det ont att bli skjuten av en Gel Blaster?

Nej, Ett tillräckligt sting för att göra det spännande! Det känns som att bli träffad med ett gummiband – ett snabbt, mindre stick. Men, man ska alltid bära skyddsglasögon - dessa får man med i paketet. 

Hur lång är leveranstiden?

Vi har en leveranstid på 2 arbetsdagar. Läs mer om vår Försändelsepolicy HÄR

Är Gel Blasters lagligt i Sverige?

Ja, Gel Blasters är leksaker och är helt lagliga i Sverige, läs mer om säkerhet och lagar kring Gelblasters här.

Hur lång tid har jag att lämna tillbaks produkten?

Du som kund en lagstiftad 14 dagar ångerrätt, läs mer om vår ångerrätt här.

Hittar inte det du söker?

Skriv ett meddelande till oss på vår kontakta oss sida!