Om oss :)

Mitt namn är David Sjörud & tillsammans med min kollega, Liam Bollman, är jag stolt medgrundare av företaget Vunja.se. Vunja.se är vår digitala plattform som drivs av Vunja AB (5594-285628), ett aktiebolag som vi startade gemensamt under första kvartalet 2023. Vår vision är att sprida glädje och skapa lekfulla stunder genom produkter som inte känner några åldersbegränsningar.

Vi är de typer av personer som, om vi ser någon med en ledsen min, gör allt vi kan för att vända den till en glad min. Med den filosofin i åtanke har vi skapat en webbplats fylld med produkter som är avsedda att roa människor oavsett ålder. Vi vill att en produkt från Vunja.se ska kunna erbjuda lika mycket kul oavsett om man är 10, 50 eller 90 år gammal.

Det är med stor glädje vi kan berätta att vårt företag är centralt beläget i Sverige, med ett lager fullt av dessa fantastiska produkter. Detta betyder att vi, i samarbete med PostNord, kan erbjuda snabba och säkra leveranser till våra kunder.

Vi vänder oss till kunder som uppskattar lekfulla stunder tillsammans med sina familjer, vänner eller till och med sig själva. Vår hängivna inställning är att göra våra kunder nöjda på alla sätt och vis. Vi strävar efter att erbjuda den bästa kundupplevelsen genom att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående service.

Så, oavsett om du är på jakt efter en spännande leksak att njuta av med dina nära och kära eller om du vill skapa minnen på egen hand, så är Vunja.se platsen för dig. Vi är här för att sprida glädje och underhållning genom våra produkter, och vi hoppas att du kommer att finna det du söker hos oss.

Mvh

David Sjörud & Liam Bollman

Vunja AB (5594-285628)

70211 Örebro (ja, vi är örebroare)