FAQ

Var kan man köpa Gel Blaster?

Upptäck Vunja.se – Sveriges topp destination för Gel Blasters! Vi finns hos tusentals privatpersoner runt om i Sverige och med en leveranstid på 2 arbetsdagar kan din gel blaster vara hos dig redan imorgon! 📦

Vad är en Gelblaster?

Vi, Vunja är Sveriges största försäljare av Gelblasters.
Gelblasters är nya, revolutionerande vattenpistoler som avlossar giftfria, miljövänliga och biologiskt nedbrytbara Gel kulor. 

Är gelblaster kul?

eh, JA! Gel blasters är en rolig och trygg lekupplevelse som uppmuntrar till utomhusaktiviteter, social interaktion och kreativitet tillsammans med vänner och familj.

Vad avlossar Gelblasters?

Våra Gelblasters avlossar Gel kulor som är giftfria, miljövändliga och biologiskt nedbrytbara. Dessa används som ammunition i våra produkter & är säkra för människor och miljön!

Vad är det för åldersgräns på Gel Blaster?

Gel blasters är inte ålders begränsade som produkter som Airsoft, paintball mm. Det som bestämmer detta är anslagskraften, vilket våra Gel blasters understiger. Alla våra Gel blasters har gått igenom ett flertal tester (bland annat för våra CE-märkningar) av Uonecn som godkänner vår produkt som en leksak & är därav inte åldersbegränsad.

Gör det ont att bli skjuten av en Gel Blaster?

Nej, Ett tillräckligt sting för att göra det spännande! Det känns som att bli träffad med ett gummiband – ett snabbt, mindre stick. Men, man ska alltid bära skyddsglasögon - dessa får man med i paketet. 

Hur lång är leveranstiden?

Vi har en leveranstid på 2 arbetsdagar. Läs mer om vår Försändelsepolicy HÄR

Är Gel Blasters lagligt i Sverige?

Ja, Gel Blasters är leksaker och är helt lagliga i Sverige, läs mer om säkerhet och lagar kring Gelblasters här.

Hur lång tid har jag att lämna tillbaks produkten?

Du som kund en lagstiftad 14 dagar ångerrätt, men vi erbjuder dig 30 dagar! Denna ångerrätt gäller ifall du uppfyller våra villkor, läs mer om våra villkorHÄR

Hittar inte det du söker?

Skriv ett meddelande till oss på vår kontakta oss sida så svarar vi så fort vi kan!