Nya, uppgraderade Gel blasters G1 & M1.

Uppgraderade Gel blasters

Vi på Gelblaster är stolta över att kunna meddela att vi nyligen har släppt två uppgraderade versioner av våra populära modeller, Gelblaster G1 och Gelblaster M1. Med vårt fokus på kvalitet och innovation har vi utfört flera små och stora ändringar som förbättrar spelupplevelsen för alla Gelblaster-entusiaster.

En av de mest märkbara förbättringarna som vi har gjort är att vi har tjockat på skalet på våra blasters. Detta kommer att öka dess hållbarhet och livslängd avsevärt, vilket betyder att du kommer kunna njuta av din Gelblaster under en längre tid och med större tillförsikt.

Utöver detta har vi också förbättrat andra delar av vår Gelblaster-serie för att göra dem mer användarvänliga. Till exempel har vi gjort om mekanismen för laddning till en lite mer effektiv spärr, vilket gör det lättare att snabbt och smidigt återladda under en hektisk match. 

Vi har också förbättrat och förändrat designen på vår Gelblaster G1 och Gelblaster M1, för att de ska se ännu mer imponerande ut på ditt vapensamling. Våra gelblasters inkluder nu flera olika färger vilket gör så att du står ut i slagfältet. Detta är även en ändring för säkerhetsskäl, vi vill inte att en Gelblaster ska misstas för ett vanlig vapen, därav gör vi så våra gelblaster mer får en "leksak"-stil.

Vi är stolta över att vara ett företag som ständigt söker att förbättra våra produkter och vi tror att dessa uppgraderade versioner av Gelblaster G1 och Gelblaster M1 kommer att vara en hit bland både nya och erfarna Gelblaster-spelare. 

Utöver förbättringarna som vi har gjort på vår Gelblaster-serie, är vi också engagerade i att erbjuda en högkvalitativ kundupplevelse. Vi har investerat i att förbättra vår kundsupport och har en team av experter som står till ditt förfogande för att besvara eventuella frågor eller funderingar du kan ha om våra produkter.

Vi är också stolta över att erbjuda snabba och pålitliga leveranser, vilket betyder att du kan få din nya Gelblaster levererad direkt till din dörr/postombud så snart som möjligt. Vi tror att genom att erbjuda en överlägsen produktupplevelse och en högkvalitativ kundservice, kan vi bygga långsiktiga relationer med våra kunder och skapa en stark och lojal kundbas.

Slutligen vill vi tacka alla våra kunder för deras stöd och förtroende i oss. Vi är övertygade om att dessa nya uppgraderade versioner av vår Gelblaster-serie kommer att bli en succé bland alla entusiaster och vi ser fram emot att fortsätta att utveckla och förbättra våra produkter för att möta dina behov och förväntningar.

Vi är störst i Sverige, vi är billigast i Sverige, vi har en leveranstid på 2 arbetsdagar och 14 dagar öppet köp. Vad mer behövs? Bläddra bland alla våra Gel Blasters till det lägsta priset i Sverige idag på vunja.se!

Tillbaka till blogg