Ulike spill med Gelbalsters!

Gelblastere er en morsom og utfordrende lekeform som er perfekt for både store og små. De fungerer som en krysning mellom airsoft og paintball og tilbyr den samme spenningen som et ekte skytespill. Men hva er de forskjellige spillene du kan kjøre med gelblastere? Her er noen av de mest populære alternativene.

  1. War Games - Dette er det mest klassiske spillet du kan spille med gelblastere. Du kan delta i lag- eller individuelle kamper, hvor målet er å beseire motstanderne ved å slå dem med vannballer.

  2. Jakt – I denne versjonen spiller du som jeger og får lete etter og fange skatter eller fiender.

  3. Zombier - Samme som krigsspill, men hvor noen av spillerne er zombier som vil prøve å "infisere" de andre spillerne med vannkuler .

  4. "Capture the Flag - Dette er et lagspill hvor målet er å beskytte ditt eget flagg mens du prøver å stjele flagget fra motstanderne.

  5. Heist - I dette spillet er målet å stjele noe fra ett sted og ta det til et annet trygt sted, samtidig som du unngår angrepene fra motstanderne.

Dette er bare noen av de mange forskjellige spillene du kan spille med gelblastere. Enten du er en erfaren spiller eller nybegynner, er dette en morsom aktivitet å dele med venner eller familie. Så samle vennene dine, velg et spill og ha det gøy!

Tillbaka till blogg